Upea sijainti rauhallisella alueella lähellä keskustaa!

Näytä kartalla

Eurohosteliin on helppo tulla kaikista ilmansuunnista! Katso täältä ohjeet, kuinka löydät perille.

Tervetuloa!

Helsingin keskustassa sijaitseva hostellimme on kätevästi kaikkien liikenneyhteyksien ulottuvilla, tulitpa paikan päälle sitten jalkaisin, raitiovaunulla, autolla, laivalla, junalla tai lentokoneella. Hostellista ydinkeskustaan ja takaisin pääset aina helpoiten raitiovaunuilla numero 4 tai 5. Raitiovaununkuljettajat eivät myy lippuja, joten voit ostaa julkiseen liikenteeseen HSL-matkalipun lippuautomaateista, pysäköintiautomaateista, myyntipisteistä tai matkapuhelimesi HSL-sovelluksella. Lippujen hinnat löydät täältä. Mikäli sinulla on paljon kantamuksia, suosittelemme käyttämään Menevä-takseja, jonka voit tilata etukäteen kätevästi täältä.

 

Kuinka löytää Eurohostel?

…kaupungilta?
Mikäli et halua kävellä (15-20 min), voit ottaa raitiovaunun 4 tai 5, jotka kulkevat ydinkeskustassa Mannerheimintietä ja Aleksanterinkatua pitkin. Raitiovaunujen vuoroväli on 5-15 minuuttia viikonpäivästä ja vuorokaudenajasta riippuen.

Raitiovaunun 4 Eurohostelia lähimpänä olevan pysäkin nimi on Vyökatu, jolloin hostelli sijaitsee suoraan edessäsi oikealla pienen puistikon takana. Raitiovaunu 5:llä saapuessasi lähin pysäkki on nimeltään Kauppiaankatu, josta tulee kävellä 350 metriä kaakkoon, niin saavut hostellin kulmille.

Mikäli haluat käyttää taksia, niin suosittelemme Menevä-takseja, jonka voit tilata etukäteen kätevästi täältä.

… satamista?
Eurohostel sijaitsee Katajanokalla vain 200 metrin päässä Viking Linen käyttämästä Katajanokan terminaalista.

Silja Linen käyttämästä Olympiaterminaalista pääset hostellille ottamalla raitiovaunun 2 keskustaa kohti. Hyppää raitiovaunusta kolmannella pysäkillä Aleksanterinkadulla ja vaihda kadun toiselle puolelle Nordean edessä olevalle ratikkapysäkille. Ota seuraava raitiovaunu 4 tai 5 Katajanokan suuntaan itään niin pääset hostellille.

Länsiterminaali 2:sta pääsee raitiovaunulla 7 ohi Rautatieaseman aina Senaatintorille asti, jossa voit vaihtaa raitiovaunuun 4 tai 5, jotka molemmat tulevat Katajanokalle. Vaihtoehtoisesti voit matkata Länsiterminaalista raitiovaunulla 6T keskustaan Rautatieasemalle, josta on lyhyt matka Lasipalatsin pysäkille Sokoksen tavaratalon eteen. Lasipalatsilta voit jatkaa matkaasi hostelliin raitiovaunulla 4 tai 5.

Mikäli haluat käyttää taksia, niin suosittelemme Menevä-takseja, jonka voit tilata etukäteen kätevästi täältä.

…Helsingin lentokentältä?
Lentokenttä sijaitsee naapurikaupungissamme Vantaalla, josta tulee matkaa 21 kilometriä Helsingin keskustaan ja Eurohosteliin.

Helpoiten lentokentältä pääsee Helsingin keskustaan Kehärataa pitkin kulkevilla junilla. Ota lentokentän juna-asemalta P-juna Helsingin keskustaan, matka-aika on noin puoli tuntia. Lentokenttä sijaitsee julkisen liikenteen C-vyöhykkeellä, joten Helsingin keskustaan pääset ostamalla lippuautomaatista kertalipun, joka sisältää ABC-vyöhykkeet. Lipun hinta on 4,10 €, se on voimassa 90 min ja kelpaa myös raitiovaunuissa, joten pääset samalla lipulla kaupungilta suoraan Eurohosteliin. Esimerkiksi Lasipalatsin raitiovaunupysäkiltä (Sokoksen tavaratalon edessä) voit jatkaa matkaasi hostelliin raitiovaunulla 4 tai 5.

Mikäli haluat käyttää taksia, niin suosittelemme Menevä-takseja, jonka voit tilata etukäteen kätevästi täältä. Myös Airport Taxi Yellow Linen kimppataksi kuljettaa lentokentältä Eurohosteliin, tarkista hinnat heidän kotisivultaan.

…Helsingin päärautatieasemalta tai Kampin linja-autoasemalta?
Kävele Lasipalatsin ratikkapysäkille (Sokoksen edessä) Mannerheimintiellä ja ota raitiovaunu 4 tai 5 kaupungilta hostellille.

Mikäli haluat käyttää taksia, niin suosittelemme Menevä-takseja, jonka voit tilata etukäteen kätevästi täältä.

…omalla autolla?
Päästyäsi ydinkeskustaan seuraa Katajanokka tai Katajanokan terminaali -kylttejä. Kun olet saapunut (pohjoisesta tullessa Pohjoisrannasta tai lännestä tultaessa Pohjoisesplanadilta) sillan yli Katajanokalle seuraa raitiovaunukiskoja noin 400 metriä Kruunuvuorenkadulle, jolloin ne haarautuvat. Seuraa loivasti vasemmalle ylös Linnankadulle kääntyviä kiskoja ja noin 100 metrin jälkeen ennen pientä puistoa käänny oikealle Linnankadulle. Eurohostel (harmaa korkea tiilirakennus) on hetken päästä edessäsi vasemmalla puolella.

Navigaattori tuo parhaiten perille kun syötät osoitteeksi Linnankatu 9, Helsinki.

 

Etäisyyksiä Eurohostelista

Espoo 18 km
Vantaa 16 km
Hanko 129 km
Turku 167 km
Tampere 175 km
Lahti 106 km
Kouvola 134 km
Jyväskylä 270 km
Vaasa 419 km
Kuopio 382 km
Oulu 607 km
Tornio 739 km
Rovaniemi 815 km
Kotka 135 km
Lappeenranta 221 km
Vaalimaa 186 km
Värtsilä 434 km
Pietari 410 km