Laskutusohjeet

Eurohostel Oy (FI08741225) vastaanottaa ostolaskuja ainoastaan sähköisesti ja tämän johdosta toivomme vastaanottavamme ensisijaisesti verkkolaskuja

VERKKOLASKUT

Verkkolaskujen vastaanottaminen tehostaa ostolaskujen käsittelyä, vähentää virheiden mahdollisuuksia ja siten varmistaa maksuliikenteen sujuvuutta. Verkkolaskutus myös säästää paperia ja vähentää kuljetuksen ympäristöhaittoja. Mikäli teillä on mahdollisuus lähettää verkkolaskuja, pyydämme käyttämään seuraavia teknisiä tietoja:
Verkkolaskuosoite (OVT): 003708741225
Operaattoritunnus: 003708599126 (Open Text Oy)

SÄHKÖPOSTILASKUT

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään sähköpostilaskut skannauspalvelumme osoitteeseen fennoa.506953@erin.posti.com. Älä lisää sähköpostin ”Vastaanottaja” kenttään muita osoitteita ja lähetä yhden sähköpostiviestin mukana vain yksi PDF-muotoinen lasku.

PAPERILASKUT

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää laskuja verkkolaskuna tai sähköpostilla, pyydämme lähettämään paperilaskut skannauspalvelumme postiosoitteeseen: Eurohostel Oy, PL 59909, 01051 LASKUT. Tuohon osoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja liitteineen, mahdollista muuta postia ei sieltä välitetä eteenpäin.